Inspirerende boeken

Change the way you look at things and the things you look at will change


-dr. Wayne Dyer-

Boeken zijn een rijke bron aan inspiratie en informatie om jezelf te ontwikkelen. Ontdek, leer en hierzie je eigen waarheid keer op keer.


Op deze pagina deel ik graag mijn boekentips met jou. Ontdek wie jou aanspreekt!


* Tip: lees niet maar bestudeer. Pas direct toe, lees dan verder en pak het boek later er nog
  eens bij.


Veel plezier!

Absoluut mijn nummer 1 boek. Gabrielle Bernstein is auteur en motivational speaker. Door je mindset te veranderen, oud zeer te helen en echt te vertrouwen op het Universum/God/de Bron wordt je gelukkiger en ervaar je wonderen.

What you imagine you become. Dit boek legt je uit hoe je denkwijze je succes bepaalt. Vanuit liefde en vertrouwen kun je alles bereiken wat je wilt.  Dit boek is niet om te lezen en weg te leggen maar om direct toe te passen. Sla het boek open en start jouw droomleven nu.

DE wegwijzer naar overzicht, rust en (zelf-) liefde na je scheiding of
break-up. Dit door mijzelf geschreven boek geeft jou conctrete handvatten, oefeningen en tips waardoor jij zelfverzekerd en bewust in het leven gaat staan.


Dit is een praktisch 'doe-boek' waardoor je direct aan de slag kunt. Koop hem voor jezelf of geef hem cadeau als hart onder de riem!
KLIK HIER om te bestellen.

Je leven helen met de kracht van je gedachten. Leer wat voor invloed je gedachten hebben op je belevingswereld maar ook effect hebben op je lichaam. Negatieve overtuigingen zijn vaak een oorzaak van emotionele en lichamelijke klachten. Naast uitleg staan er ook oefeningen en laag drempelige meditaties in. Geen gezweef maar vrij nuchter.

"Love the life you have
while you create the life of your dreams"


Hal Elrod