Learn2beyou Masterclass

Wat je niet op school leert..

Monique Olie

Jaren heb ik hiernaar verlangt..een rustig hoofd, goede nachtrusten en mezelf mogen zijn. De mening van een ander kunnen loslaten en echt genieten van wie ik ben en wat ik leuk vind en daarmee mijn kinderen leren hoe je gelukkig wordt.


Vele ouders, overal ter wereld, hebben dezelfde verlangens. De oplossingen en handvatten zijn zo logisch en eenvoudig, dat het mij verbaasd dat ons dit nooit op school geleerd is.


Daarom heb ik de Learn2beyou Masterclass ontworpen voor jou. Om jou inzichten en handvatten te geven die letterlijk levensveranderingen teweeg gaan brengen!
En zeker na een scheiding is een wegwijzer die jou helpt je pad te bepalen welkom.


Ontdek stap voor stap hoe jij de controle krijgt over je gedachten, wie je bent, wat jij belangrijk vindt en wordt een meer ontspannen, zelfverzekerde en gelukkige ouder.
Daarmee bespaar jij jezelf en je kind veel leed. Tevens geef je je kind een stevige basis mee voor een gelukkig leven. 


Ik gun het jullie van harte.


Liefs, Monique Olie

Counsellingpraktijk Learn2beyou

Gun jij je kind en jezelf een gelukkig leven?


Leer jezelf te zijn en wordt die genietende ouder!

Nu kun ook jij leren hoe je meer rust in je hoofd krijgt.

Na 5 jaar onderzoek en ervaring breng ik je nu naar levensveranderende inzichten. Simpele kleine stappen die leiden naar grote veranderingen in je leven!

Binnenkort kun jij hier zelfstandig aan de slag gaan met de Learn2beyou masterclass. In deze online leeromgeving leg jij de sterke fundering voor je nieuwe leven.


Dit is een van de meest uitgebreide leeromgevingen die bestaat boordevol video's, oefeningen, meditaties en interviews met experts op het gebied van mindset, mindfulness, spiritualiteit, gezondheid en manifesteren.


Houd de website in de gaten want ik beloof je, dit wordt magisch!


Dé cursus voor meer rust en zelfvertrouwen voor ouders

"Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections"


Gerard Way