B.E.L.I.E.V.E. in yourself programma

Voel je zelfverzekerd en gelukkig na je scheiding!

Dit ben jij..

 • Jij houdt je groot maar voelt je onzeker en dit kost je bakken met energie.
 • Je voelt je onrustig en wilt niets anders dan
  rust in je hoofd. 
 • Je laat je te vaak beïnvloeden door de mening van een ander en wilt je zelfverzekerd en onafhankelijk voelen.


Na je scheiding of relatiebreuk ontstaat er chaos, je voelt je onzeker en beland in een rollercoaster aan emoties. Je wilt je zelfverzekerd voelen, je grenzen aangeven en verlangt naar een ontspannen en gelukkig leven.


En dat weet ik omdat ik daar zelf ben geweest.

Daarom heb ik het B.E.L.I.E.V.E. in yourself programma ontworpen. Om jou stap voor stap te leiden naar een zelfverzekerd en gelukkig leven. Weg van onzekerheid, chaos en controle verlies.


Je krijgt online toegang tot het programma en de community, zodat je direct aan de slag kunt. Bovendien kun je al je vragen stellen, zorgen uiten en emoties op tafel gooien omdat ik je persoonlijk begeleid. Zo ontstaat er overzicht en rust en voel jij je veilig om te ontdekken hoe jij echt gelukkig wordt.


Ik deel alle kennis met je die ik heb, ik houd niets achter want het is mijn missie jou die stralende, zelfverzekerde en genietende moeder te laten zijn.


Deze aanpak garandeert jou een stevige fundering waar je de rest van je leven profijt van zult hebben.


Het enige wat jij je hoeft af te vragen is, wil ik mij zo blijven voelen als ik nu doe? Of kies ik ervoor om dit programma te volgen en mijn zelfverzekerde ik te worden?


Liefs, Monique Olie

Counsellingpraktijk Learn2beyou

Nu kan ook jij leren hoe je meer

ontspannen en zelfverzekerd in het leven kunt staan
Na 5 jaar onderzoek en ervaring breng ik je nu naar levensveranderende inzichten. Simpele kleine stappen die leiden naar grote veranderingen in je leven!

Je leert de 7 essentiële stappen om je zelfverzekerd
en gelukkig te voelen na je scheiding.


Dit is een van de meest uitgebreide leeromgevingen die bestaat. Boordevol video's, oefeningen, meditaties en bonussen zoals interviews met experts op het gebied van mindset, mindfulness, spiritualiteit, gezondheid en manifesteren. Daarnaast inspireer je elkaar in de exclusieve believer community.


 Ik beloof je, je deelname aan dit programma wordt magisch!


Dé cursus voor meer rust
en zelfvertrouwen

Wat je krijgt

 • 8 maanden onbeperkt toegang tot het B.E.L.I.E.V.E. in yourself programma

 • 2 keer 60 minuten persoonlijke 1 op 1 coaching met mij

 • 2 online live masterclasses

 • Exclusieve toegang tot de Believers community

 • Toegang tot alle bonussen zoals interviews en oefeningen van erkende professionals

 • 24/7 Appcontact, heb jij een off-moment, app mij en ik help jou terug te gaan naar die positieve flow

   Resultaat

 • Flinke dosis zelfvertrouwen

 • Rust in je hoofd en lijf

 • Je voelt je vrij, onafhankelijk en geniet weer van jezelf en je leven

 • Creëert actief en bewust je eigen leven

 • Ervaart de controle over je leven

"Ik heb veel aan de gesprekken met Monique gehad. Ze is eerlijk, duidelijk, begripvol en nooit veroordelend! Ze geeft je veel goede handvaten om mee aan de slag te gaan...
En het belangrijkste ze leert je het mooie van jezelf weer te zien!"


Dorien

"De oefeningen hebben mij geholpen inzicht te krijgen in de dingen waarin ik vast kon lopen. Ik heb zelfinzicht gekregen en ben mijzelf gaan ontwikkelen door te werken aan aan zelfacceptatie."


Rosita

Voel jij dit is wat ik wil?


Plan dan hier je matchgesprek zodat jij 100% zeker weet dat dit programma en ik bij jou passen.

De 7 modules


Module 1 Beliefs
In deze module ontwikkel je een super sterke mindset. Je begrijpt jezelf beter en leert hoe jij je hersenen zo kunt herprogrammeren dat dit mooie systeem in jouw voordeel gaat werken met als resultaat dat jij je echt zelfverzekerd voelt! Je leert zowel je bewuste als onderbewuste te beïnvloeden zodat je een stevig basis bouwt voor je nieuwe leven.


Module 2 Emotions

Hoe krijg je rust in je hoofd? In deze module ga je van denken naar voelen zodat jij meer innerlijke rust ervaart. In deze module komen ook der onderwerpen loslaten, vergeven en jaloezie aan bod. Je leert krachtige ademhalingstechnieken en krijgt diverse ontspanningstechnieken aangerijkt.


Module 3 Love

In deze module reik in je kennis aan dat een grote impact kan hebben op de relatie met jezelf
maar ook die met je kinderen en (toekomstige) partner. Je zult je gezien en geliefd voelen en verbinding ervaren. Wat nu als je opziet tegen het aangaan van een nieuwe relatie? Ook dit komt ter sprake in module 3.


Module 4 Inspiration
In deze module gaan we stap voor stap naar de kern. Hier maak je kennis met de ware jij. Het vlammetje met levensenergie wakkeren we aan. Je raakt vertrouwt met je intuïtie en je band met de oneindige intelligentie,of waar jij in gelooft, wordt versterkt. Spiritualiteit is de basis van deze module.


Module 5 Energy

Je energie is alles. Met te weinig energie is het leven een stuk minder makkelijk, leuk en ligt somberheid en een wankel zelfvertrouwen op de loer. Wat kun jij doen om je energiepeil hoog te houden? Dit leer je in deze module. Tevens onthul ik een energieslurper die in NL nog iet erg bekend is maar wel in 70% van de gevallen de onderliggende oorzaak is van PDS (prikkelbaar darmsyndroom). Kortom alles in deze module draait om het boosten van jouw energielevel!


Module 6 Vanished
Soms kan het zijn dat er gebeurtenissen in het verleden hebben plaats gevonden die zo'n indruk hebben achter gelaten dat je na de voorgaande modules toch nog wat last van hebt van bepaalde overtuigingen. In deze module deel ik diverse vormen van therapie om diep oud zeer los te kunnen laten.
Ontdek wat jouw ontbrekende puzzelstukje is.


Module 7 Expectations
Wat wil jij echt? Wie kies jij te zijn en wat ga je doen? Hoe ziet jouw mooiste leven er uit? In deze module bepaal jij je toekomst aan de hand van doelen en een concreet stappenplan. Je krijgt diverse tools waardoor duidelijk wordt wat je wilt, hoe je dit kunt bereiken en je geniet van het creatieproces!
Want nu jij de controle over je leven ervaart en je zelfverzekerd voelt wil je het leven creëeren dat
echt bij je past!

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je graag gratis kennismaken? Ik beantwoord je vragen graag. Maak hieronder een afspraak dan help ik je graag opweg.

"Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections"


Gerard Way