Referenties

Referenties

Wat ik met name geleerd heb is rust voor mijzelf te creëeren in mijn hoofd op
momenten waar het voor nodig is. Weten dat gedachten er mogen zijn, maar ook weten dat je er niet altijd wat mee hoeft te doen. Lief zijn voor jezelf en positief de dag beginnen!


Monique heeft mij heel goed op weg geholpen tijdens onze sessies. Ze heeft het vermogen je thuis te laten voelen in een omgeving waarin ik me veilig voelde om alles te kunnen bespreken. Ze kijkt waar de pijnpunten zitten en haakt daarop in om je handvaten te geven. Onbevooroordeeld en met een open blik kijkt ze hoe ze haar kennis het beste in kan zetten, om het maximale uit de sessies te halen.

                                                              

- Nicole -

Door te kijken naar energizers (kleine geluksmomentjes) en deze in een dag toe te voegen (bijv. een kopje thee in het park) voel ik mij minder schuldig dat ik even ‘niks’ doe.


                   - Evelien-

Kijk voor meer actuele reviews op google reviews.
Klik hier om naar google review te gaan.

Wat ik van Monique geleerd heb is echt om van mijzelf te houden. Door echt van jezelf te houden zie je obstakels in je leven door een andere bril. De obstakels zijn dan geen bergen meer maar heuvels waarin ik mag weten dat ik geliefd ben! 


Monique is een enorm fijne coach. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik door haar werd gezien. Dat gaf mij een gevoel van veiligheid en acceptatie. Haar werkwijze is voor iedereen.

   

                    - Tirza -

Monique straalt rust uit waardoor je zelf ook rustig wordt. Met interactieve oefeningen laat ze je ervaren en voelen wat de kracht van jezelf is. Dank je wel Monique voor de workshop je zelfvertrouwen versterken en het versterken van mijn vetrouwen.


                  - Margret-

De oefeningen hebben mij geholpen inzicht te krijgen in de dingen waarin ik vast kon lopen.
Zelfinzicht, mezelf ontwikkelen door te werken aan zelfacceptatie.


                      -Rosita-