Over mij

Over mij


Al vanaf kind af aan deed ik mijn best voor alles en iedereen. Afwijzing was een persoonlijk falen. Het gevolg was dat ik altijd 'aan' stond. Geen fouten mogen maken van mijzelf en continue het goed willen doen voor iedereen, ook op het werk.
Geen minuut nam ik rust want er was altijd iets nuttigers te doen en anders zou iemand hier iets van kunnen denken. Het gevolg laat zich raden..ik kreeg een flinke burn-out. Plat op bed begon ik mijzelf vragen te stellen en te luisteren naar mijn hart. Wie ben ik? Wat heb ik hier op aarde te doen? Waar word ik gelukkig van? Ik paste mijn kennis van mindset en mindfulness toe en verdiepte mij in mijn relatie met wat voor mij God is. Stap voor stap ging ik doen waar ik gelukkig van werd en klom ik uit de burn-out.


Maar na de burnout volgde een zware depressie met paniekaanvallen. Ik kon niet meer voelen voor mijn partner wat ik zo graag wilde maken. Maar scheiden was een te zware beslissing. Ik kon helemaal niets meer voelen behalve verdriet. Zelfs niet voor mijn kinderen. Totdat mijn lichaam niet meer kon en ik vertrouwde op mijn intuïtie. Ik ging mijn gezin pijn doen..


Vele therapiën hielpen niet genoeg om echt van mijn beperkende overtuigingen en gevoelens blijvend af te komen.
Body Mind Release leverde echter al in week 2 een enorme shift op. Ik liet los en haalde alle verloren positieve gevoelens terug en in enkele weken verdween mijn depressie en voelde ik nu echt: ja ik mag er zijn, ik ben waardevol en dat wat ik doe is goed! De mening van een ander is nu slechts een mening, rust nemen is nu een cadeautje aan mijzelf en ik hoef mij voor niemand te bewijzen. Alles wat ik nodig heb zit in mij, voel ik in mij en ik geloof dat we geleid worden door een heel hemels team. En deze rust en vertrouwen gun ik jou ook!


Of je nu wel of niet gescheiden bent, je onzeker voelt, meer rust in je hoofd wilt of op zoek bent naar jezelf.
Ik gun je de verbinding met de liefde in jezelf die jij bent. De plek waar rust is, creativiteit stroomt en de mening van een ander geen rol speelt. De plek waar je je verbonden en geliefd voelt.
Ik gun je een effectieve methode waarbij je geen therapeut meer nodig hebt en in 3 maanden tijd veel van bovengenoemde al zult ervaren.


Het is mijn missie jou de liefde en rust in je te laten ervaren zodat je zelfverzekerd en ontspannen jezelf durft te zijn, gaat stralen en het leven creëert waar jij gelukkig van wordt.


Ik ontmoet je graag.


Liefs, 


Monique

'Je wordt alleen gelukkig als jij jezelf dit toestaat'

Monique Olie