Masterclass in 3 stappen grip op je leven na je scheiding

Online masterclass
In 3 stappen grip op je leven
na je scheiding

31 mei 20.00 - 21.15 uur

Ben je boos, voel je je schuldig of heb je het idee dat je gefaald hebt en heb je geen idee wat je hier aan kunt doen?


Ben je te moe om gezellig te doen naar je kinderen?


Heb jij het gevoel geen grip te hebben op je leven waardoor je continu 'aan' staat en je je onrustig voelt?En verlang jij naar:


Rust in je hoofd en lijf zodat je beter slaapt


Rust in emoties waardoor je weer blije, gelukkige momenten ervaart


Meer energie zodat je gemakkelijker de dag doorkomt en een leukere moeder bent


Krijg weer grip op je leven

Je verlangt er naar gelukkige momenten te ervaren, weer vrolijk en met energie op te staan maar op dit moment zit je in een rollercoaster aan emoties en niet lekker in je vel. Het ene moment ben je woedend en het andere moment kapot van verdriet. Je reageert vaak ge├»rriteerd naar je kinderen. Diep van binnen voel je pijn, pijn van falen, tekort schieten, je hebt te weinig energie voor je kinderen en wilt het liefste het verdriet in hun ogen en hun pijn wegnemen maar dit kan je niet en dat doet pijn. Je mist de grip op je leven en hebt het gevoel er helemaal alleen voor te staan. Herkenbaar?

Daarom ben ik er op gebrand jou in deze masterclass 3 handvatten te geven waardoor jij weer grip ervaart en je je dagelijks gelukkiger gaat voelen.


Want als je nu niets veranderd beland je verder in een diepe put, snauw je vaker naar je kinderen waarmee je ze beschadigd en zal je niet de eerste zijn die aan zelfmoord denkt. Want laten we eerlijk zijn. Deze gedachte komt bij velen van ons voorbij. En ook als je gewoon lekkerder in je vel wilt zitten kun je deze 3 handvatten direct toepassen.


Het blijft niet bij uitleg, je gaat al tijdens de masterclass aan de slag met oefeningen zodat je direct meer grip ervaart op jouw leven.


Kortom meld je nu aan en verzeker jezelf van een plek in deze GRATIS masterclass.

Details

31 mei 2022


20.00 - 21.15 uur


Online